Kvällsjobb

Snart får jag äntligen gå hem för dagen. Och jag är ledig härifrån tills nästa lördag. Otroligt skönt´att komma tillbaka till Nynästak och mer tankeversksamhet igen. Känner mig förslappad när det inte finns nått att göra på grund av det dåliga vädret.

Godmorgon

Bra humör idag, kan vara för att dagen inte direkt hunnit börja heller. Var hel seg i morse och ville inte kliva upp. Ville ligga där hela dagen och bara mysa. Men det går ju såklart inte, eftersom  jag måste jobba. Och jobb ger pengar, och pengar ger frihet. Förhoppningsvis kommer jag vara lite rik i augustimånad, så att jag kan köpa en ny tv och lägga undan pengar till resan. Efter de är jag vell pank igen kan jag tro.
Jag är pigg idag, får se hur pigg Linnea är när hon kommer hit. Hon som tror att världen går under om hon inte går ut :)

jag ger upp

Jag ska låtsas om att det inte finns längre. det har gått så långt att jag låtsas att jag mår toppen. Bara för sakens skull. Jag är less på att må dåligt över andra, jag är less på att låta andra sänka mitt humör på en sekund och jag är mest less på lögner och annan skit.
Det har gått för långt nu.

Från och med mår jag bra, jag bryr mig inte och jag är absolut inte ledsen för någonting.

.....

slå mig i huve och låt mig dö, less på dessa lögner nu!

min hjärna

Den går på högvarv nu, jag förstår inte.  Vad borde man känna i ett sånt här läge?

Varför har ingen kommit på att alla människor borde ha en alldeles egen handbok, som bilar och mobiltelefoner, så man vet hur just den personen funkar. Hur den tänker och hur den känner inför vissa saker. Tänk vad lätta saker skulle bli, iallafall för människorna runt omkring. Jag skulle behöva en sådan handbok just nu, för det finns en person jag verkligen inte förstår mig på, och som jag nog aldrig kommer att förstå mig på heller för den delen. OM jag inte hade en handbok som hjälpte mig dvs. Är det så lätt att jag gått och haft för höga tankar om den personen bara, och sen blir man ledsen när motsatsen bevisas. Ska man gå och tänka låga saker om personer i ens omgivning, bara för att inte bli sårad, ledsen eller besviken efter ett tag?

Jag börjar om på noll nu. För andra gången. Och det här är sista gången,  bara så du vet.


Tried to think about the memories, that we had you and me

.....

det skrämmer mig att jag verkligen kan känna såhär.
Imorgoon är en ny dag, och jag hoppas den är så mycket bättre

Less less less less less SUPERLESS

Har gått och haft disco i huve hela dagen, jobbet sög och sen hem och städa. Linnea kom och skulle fixa iordning sig här innan hon åkte till Härnösand. Så jag stod och pratade med henne när jag kollade upp i taket, Hoppades på att jag såg dubbelt men icke . JAG HAR TVÅ  STORA FLÄCKAR I TAKET. Blev så arg att jag började grina.  det har regnat in så mycket i skortsten inatt så de har farit in i min lägenhet ...... JAG HATAR MIN LÄGENHET. men jag vill inte flytta.
Hyresvärden sa- jag hade ju hoppats på att det där inte skulle hända igen förns nästa år.
Och det enda jag ville säga var nått elakt.


Jag är arg, arg arg. Mest arg.

.

Jag blir bara en massa förvirrad. Du gör mig förvirrad

Ledig torsdag

gårdagen var helt okej. Jobbade hela dagen och sen blev de kramm på kvällen. Drack lite vin hos Linnea innan och sen gick vi på Kramm. Var där en stund och sen vidare på gladan. Sen blev jag irriterad och gick hem. Jag blev inte mörkrädd förns jag kom till kyrkviken, den mest läskigaste biten. Men de gick bra.

Idag sov jag i princip bort hela dagen, sen hämta Mackan och Sofie mig och vi åkte på Hornö och åt med mamma pappa och lisa.   Alltid äre någonting när någo bjuder på middag, sist berätta mackan och sofie att dom skulle ha barn, den här gången berätta mamma och pappa att dom jag och Fisen ska åka utomlands. Grymt skönt att få komma iväg till hösten när det är kallt här hemma.


Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Vänner?

Jag har en massa olika slags vänner. Alla är olika på många sätt. Jag har en som är välldigt speciell.


Hon är en sån som säger att hon är pank och går ut på krogen ändå. Hon kan klaga på att hon har ont i ryggen en hel dag, men går ut ändå. Om hon jobbar en torsdag, så måste hon gå ut på onsdag ändå.  Jag tror inte att det är alkoholen det sitter i. Hon är nog bara beroende av att gå ut. Hahah, alla kan nog gissa vem jag pratar om!

Camping semester

Jag har spenderat helgen i Åsele, på marknaden och på Trillen. Kollat på skoterkörning på vattnet på dagen, hoppning med cross på natten. och en hel del alkohol. Jag vet ínte om jag ska tycka att helgen varit bra eller dålig.
Campa är nog inte riktigt min grej har jag märkt. Det blir inte bättre om man har fel vecka, är utan både toalett och el.
Men jag fick ju duscha en gång iallafall.

Jobb idag, dagen började inge bra. Det är pissväder. Fyra  kunder och vi har haft öppet i två och en halv timme. Verkar som solen inte vill vara framme när jag jobbar. Jag vet inte vad som är bäst. Lite folk och dåligt väder. Eller bra väder och mycket folk.



Ju mer jag funderar, ju mer ledsen blir jag. Ju mer jag tänker ju mer dumma bilder kommer fram. Jag är less på det här. Om allt bara kunde ta slut...

Veckan

Har gått snabbt som tusan, även fast jag inte haft någon koll på dagarna.
Har jobbat alla dagar utom Tisdag, sen har jag  bara vara ute och rännt. Varit barnvakt och umgåtts med dom bästa.
Igår när jag jobbat klart for jag ner på NT och skulle städa ur husvagnen jag skulle låna av pappa.Höll på dö när jag klev in i den. Fick stå och fundera på om det var en container eller en husvagn jag lånat. Började städa med efter ett tag blev jag så frustrerad att jag fick åka ut till stugan för att inte bryta ihop. Tur jag har mamsen som förstår. Hem och sov ett tag och sen åkte jag tillbaka och fortsatte städa.  När jag nästan var klar small det bara till och husvagnen skakade, höll på ramla och sen insåg jag vad som hänt. En jävla lastbil har kört in i husvagnen som jag stod och städa i.
Snyggt jobbat är nog det enda jag kan komma på.

Sen kom flickorna och höll mig sällskap och vi slutade med en dejt på hemköp.

att göra:
Jag ska sluta umgås med folk som bara gör mig ledsen.
Rensa lägenheten så fort jag kommer hem. Nu ska grejerna ut.
Beställa en resa långt här ifrån.

Grattis till mig själv....

Som inte  är beroende av snus längre utan bara tuggummi nu.
Jag vet faktiskt inte vad som är bäst?

Tre timmar kvar..

innan jag får gå hem. Jag ska aaaaldrig mer försöka sluta snusa.
Den här gången ska det gå.

Första veckan

På flogsta avklarad. 
Det har varit pissväder alla dagar förutom idag. I torsdags hade jag inte ens en person på hela mitt pass, det är lite väl tragiskt.  Första dagen började jag läsa den mörka ängeln, andra dagen till lunch hade jag läst ut den. Om vädret tänker vara såhär som i veckan kommer jag nog läst en hel del böcker när sommaren är slut.

Jag har nog inte gjort så mycket förutom att jobba. Har lagt in lite lister här hemma men sen så har det inte hänt så mycket mer. Varit med Madde nån sväng och camilla har också varit och hälsat på . Imorn blire jobb och sen är jag ledig en dag.

Jag klarar mig nog ganska bra själv , jag går inte under

Var är solen ?

Kan man ju undra.
Sitter på ett näst intill folktomt Flogsta och bara väntar på att det ska komma folk och bada, spela minigolf eller köpa godis. Eller vad somhelst egentligen. Har varit några tappra barn här och trotsat kylan och faktiskt badat. Den dagen jag skulle få för mig att bada när det är sånt här väder. Badar ju knappt annars. Har läst ut en bok nu, började igår. Har en hel hög med fler, men ögonen är trötta, jag är rastlös.

En sånhär dag vill man ligga kvar i sängen, lyssna på regnet och bara mysa under täcket. Det går inte, för jag har ett såkallat jobb att sköta. Jag är less, och inte ens första veckan är avklarad. Less på att det blev dåligt väder just den vecka jag började här, less på att det inte kommer folk och framförallt less på att bara vänta ut tiden. Snälla ge oss sol nästa vecka. Så det kommer mycket folk så att tiden går snabbare.

Jag har min vanliga less på allt och grin vecka nu. Och det är oftast då jag bloggar.Är ingen positiv människa jag.

Lägenheten. Ser ut som vanligt, jag tycker om den. Allt är mitt och vardagen är normal. Jag trivs.  När jag inte är där. Det första jag gör när jag slutar är att åka hem till mamma. Äter och sen sitter jag och gruvar för att åka hem. För jag hinner inte ens låsa upp dörren innan Björn Rosenströms dåliga låtar hörs upp nerifrån. Det här går inte, jag vet inte vad jag ska göra. JAG ÄR SÅ GRYMT LESS PÅ DESSA FJORTIS LÅTAR SOM SPELAS MED HÖG VOLYM OCH BAS, SÅ ATT DET BLIR OBEHAGLIGT ATT STÅ PÅ GOLVET. Jag kan bara fortsätta spela min tjejiga musik för att inte höra det andra. Jag kan ju inte göra så mycket annat. Tur att virre kan gå ut som han vill, annars skulle han bli vibrations skadad.


Någon som har lust att låna mig en husvagn så jag kan bo mitt ute i skogen utan dumma grannar.?

Hårsang

Inte gjort många knop idag.
Hämtade Linnea när jag vaknade, hon var på Berglunds och hade ridit. Åkte in på stan och käka
Var upp på flogsta och hämta schema till Linnea, jag hade mer koll på hur hon jobba som i sommar.
Sen for jag hem och städade lägenheten så att den är fin nu medans jag ska vara ute och  ränna i helgen.
Ligger ute i stugan inatt.

Imorn ska jag jobba på flogsta, börjar sju och slutar runt tre tror jag. Sen är det bara att åka hem och packa om.
Ska hämta lillan runt 6, sen ska hon vara med mig tills på söndag. Schemat är smockat som vanligt när jag har henne.
Imorn blire nog lugnt där på kvällen. Sen blir det nog sundsvall en sväng på lördag göra stan lite och kolla på allt sleetet folk, dressyrtävling, och hårsang på kvällen. Mamma vill ju träffa M med eftersom mamma inte har några barnbarn än, och M har blivit någon hon kan skämma bort.
Fast snart får hon ett eget, men kan nog bli svår att jämnföra med sveriges sötaste unge;)

Natt

Kvällen nu, skulle egentligen sova uppe på Sela med Madde, men de blir nog imorn istället.
Har rännt med systern ikväll istället. Varit och stekt lite och så.
Sen kom Madde och Camillis förbi .

Värme

Mycket varmt idag. Jag är snart less på att svettas. Hua
Har städat lite idag, varit och hämtat nycklarna till Flogsta, gått på bolaget.
Dessutom har jag och Madde yrat i den lilla staden Kramfors.
Hon fick tillbaka körkortet idag ! GRATTIS STUMP

RSS 2.0