tröttsamt

Sitter i soffan nu, äntligen. Har städat och tvättat sen jag slutade idag. Tisdagar och onsdagar är mina fasta kort dagar med jobb just nu. Kör på nå slags  mellan läge och vet absolut inte hur länge jag får jobba. Strul strul. Men 75% är nog bra ett par veckor. Har lång vecka i veckan, vilket betyder tre kvällar , plus helg. 

Camilla har äntligen flyttat till frånö, och det betyder att jag äter middag varje dag , ibland åker jag till mamma , annars ringer jag camilla och ber hon komma hit och äta. Känns så otroligt värdelöst att laga mat till sig  själv. Fast jag har förvarnat hon, blir hon sjuk så är det hennes ansvar . Jag bara bjuder på mat, jag garanterar inte att hon kommer levande här ifrån. Så idag har jag lagat mat, och Virren åt till och med ..


Jag saknar dig!

Ta mig bort från kramfors kommun NU

I kramfors kommun är större delen av befolkningen bitterfittor. Kramfors har nog 99% bitterfittor, medans resten av världen har sammanlagt lika många.  Idag är jag en sån riktig bitterfitta, på riktigt. Jag skulle kunna sitta här och spy galla över ett tiotal personer bara för att jag är irriterad. Men jag är för en gångs skull för snäll. Jag är för snäll för att säga vad jag egentligen tycker och tänker.

JAG VILL HÄRIFRÅN NU!

nötskal

Jag är less på  mig själv. Jag har varit ledig hela dagen, trots att min pappa ville att jag skulle komma dit och jobba hos han. Men jag jobbade helg så jag hade varken ork eller lust. Jag vet dessutom att det är ett berg med fakturor som ska sättas in i pärmar, som väntar på mitt skrivbord. Och jag har verkligen ingen lust med att ta reda på det. inte idag. Men imorgon måste jag.

Iallafall så skulle jag städa då idag eftersom de av någon konstig anledning ser ut som en svinstia i min lägenhet. Och jag har städat och städat, sen har jag diskat och diskat. Sen blev jag less och började städa garderoben, nu är jag less på det och nu  har jag en lägenhet som är halvstädad, med en massa kläder på golvet. Men jag lyckades iallafall få upp nya gardiner i köket, så nu är det mys där..
 
jag är numera halvt senil, så bäst att ni vänjer er vid dålig uppdatering

ovän

min hals är min största ovänn just nu , sitter och smaska ben & jerrys bara för att smöra så. Känner ingen smak, öronen håller på sprängas och ögonen rinner. Usch vad jag tycker synd om mig själv nu.

Snusk

Jag får snuskiga sms av madde hela tiden, hon jobbar med.
Jag vill hem nu. Hem till sängen och en förhoppningsvis sval lägenhet

sömn

oj vad jag behöver sömn nu känner jag, Somnade inte förns efter två inatt och hann bara sova ett tag. Vaknade av att Tomas stod brevid sängen och sa att han och Björn var sugen på snus. Madde vaknade men förstod nog inte så mycket. Då var klockan 03.35. Madde somna om på en gång men de tog  längre tid för mig.
Väckarn ringde kl 6 i morse och jag har redan hunnit varit och städa på nynästak. Klockan nio börjar jag på flogsta och de verkar inte bli bra väder heller

Drakborgen

Det är så grymt skönt att vara ledig flera dagar i sträck, längesen nu.
Men jag har varit ledig sen i fredags nu och jobbar inte igen för än på lördag kväll. Mini semester. Men på torsdag blire skärpning på mig och jobb på nynästak . Igår solade jag för första gången utomhus, för i år då.

Idag har vi varit till Birsta och Drakborgen med Rasmus och Matilda, dom fick leka av sig och var hel slut när vi skulle åka hem. Jag hann in på IKEA och köpte lite ljus, så då var min dag gjord med.

RSS 2.0