Jobb

Jobbar hemifrån, skönt de med ibland. Har låna ut mina nycklar, och då har jag en anldening att inte åka ner och sätta mig vid den kraschade datorn. Vilket sammanträffande att jag råkade ta med mig alla papper hem :)
Nej nu ska jag fortsätta jobba.

Måndag

Åh vad jag hatar måndagar. Finns det någon tråkigare dag.
Idag har jag suttit  och försökt få ihop ett cv, behöver jag ens säga hur det går? Var ner en sväng och kolla när Madde red Nellan och sen var vi och käkade. Hämtade mamma på jobbet klockan fem och nu sitt jag hemma hos dom.
Ska vell hem strax och fortsätta skriva.

Sömnproblem?

Härlig natt det här. Jag och Virrekatten ligger i sängen alldeles själv, första gången på ett tag. Ska det vara så här?
Jag har inte en aning, jag vet inte.
Jag är rädd för det låter konstigt i våran trappuppgång. Kanske  är Wilma som är där och springer. Har kollat ungefär tre gånger så att jag verkligen låst ytterdörren.


Jag trodde iallafall att du var en riktig, men inte då.

Nattmännisk

Ligger just nu i sängen och kan inte sova.
Idag har jag inte gjort så himla mycket heller, Över dagen satt jag med en massa pappers arbete här hemma eftersom min kontorsdator fått för sig att lägga av. Får ta och övertala pappsen om att en ny och fin fridadator behöver inhandlas dit ner.
Sen kom Linnea och Madde vid tre tiden och då hade jag just slocknat en sväng.
Vi började riva ut golvet i mitt sovrum,  det var ett hell. I köket var det superlätt och gick på en halvtimma. Nu fick vi hålla på i år och dagar för att få ut ett golv med två lager plastmatta. Sen tog vi bort masoniten som var under , och där fann vi världens finaste trä golv, och mina ideer kom och snurrade runt i huvudet. Jag funderade  starkt på att slipa och lacka om det, tills jag förskräckt upptäckte när vi hade kommit en bit, att bara halva golvet var fint. Resten var spånskivor. Bajs för gamla hus..
När all matta och annan skit var utslängt genom fönstret så börjar det stinka matos från golvet, för jag råka rycka lös en list.
Och då är det såklart en glipa i golvet brevid skortstenen som lukten kommer upp genom.SÅ SNÄLLA HYRESVÄRD, BARA FÖR ATT VI VAR DUKTIG OCH HAR FIXA ALLT SJÄLV. KOM HIT OCH FIXA DET!
Föressten fick våran kära hyresvärd komma en sväng idag för att elementet brann och gnistra. Vilken satans hatkärlek jag har till den här lägenheten. Men nytt element är på G, och det gamla är borttaget. Så jag behöver inte vara rädd att börja brinna inatt.
Jag hoppas verkligen att det blir lättare att dra bort mattan i vardagsrummet imorgon.

Sen åkte jag och M och handlade lite när L gått på ridskolan. Vart en sväng på dollar, och en på kvantum.
När vi kom hem började vi fundera på middag men kom inte fram till nå vettigt.
Linnea kom efter en stund och vi bestämde oss för att käka lax.
Lax har vi ätit de tre senaste gångerna M har varitt här. Kanske tyder på en smula dålig fantasi.
Kollade på dh och en massa annat. Sen fick L skjuts hem.  Nu ligger jag i sängen, M , J och virren ligger och sover i soffan. Och jag borde nog ta och slockna jag med.

Godnatt

Trött men kan inte sova ?

Jag har inte lyckats med mycke alls idag, klev upp sent  fick panik när jag insåg att uupeln inte stod på parkeringen. Nyvaken som få kommer jag på att mamma har den. Som tur var kunde söt Camillis hämta mig och skjutsa mig på jobbet.
Där var det sten dött. Hela dagen, beställde löshår till Älsklings Madde till hennes bal. Vid fyra slutade Linnea och jag blev kvar alldeles själv, tiden har gått så otroligt sakta. Var klar strax innan  nio men självklart så kommer de en och ska träna. Så jag fick vänta till halvtio  innan dom försvann. Hem och käka och nu sitter jag här. Lägenheten är som ett bombnedslag, men köket är färdigmålat och vi har redan sagt ajöss till plastmattan,  nya golvet är mycket mycket bättre. Bara nya lister kvar.

Goddagens


Igår i ullånger stötte jag på en mycket speedad tjej, som hon själv säger. Mathilda alltså. Jag vet inte hur många varv vi sprang runt i lägenheten och hon var på toppen humör hela tiden.  Frågade vad hon ville hitta på och hon ville åka bil så vi åkte till docksta och skule och kolla på hästar, liftar och traktorer.  Sen fick hon pannkaka , åt som en häst.
Ut och fiska en sväng och sen blev de duschen för henne. Så grymt söt ungen är, när jag tvättar håret på henne säger hon, - Frida vet du en sak? Jag svarade ju nej och antog att de skulle komma någon finurlig mening, men söttjejen sa bara- Frida du är så himla snäll. Om jag någon gång måste få barn så hoppas jag får en sån góunge. Men jag ska ju som sagt inte ha några. Räcker med Virrekatten. När Jessica slutat och kommit hem begav jag mig till torrom, jätte trött och otaggad för att sova  på en skola med en massa barn. När det väl var dags att sova kunde jag inte somna, så jag låg vaken hela natten och filurade, vilket slutade med att idag när jag kom hem. Fick jag lov att sova två timmar, hämta madde och köra henne till finnmarkshelvete och sen fara in på färg affären, så nu har jag nästan målat om hela köket, tillochmed taket.
Fast det blev bara en annan vit färg , fräschare på något sätt. Bara för att få bort isaks jävla colagroggfläckar som har varit i köket sen vi flyttade in. Omöliga att få bort, och fullt var det bakom elementet. men nu har jag målat över dom. Och påsöndag blir det förhoppningsvis nya golv i kök, sovrum och tvrum. Just nu ser det bara ut som ett bombnedslag här. köksbordet och alla stolar i tvrummet. Lampor och klocka i soffan, sen äre ju jag och Virren med.
Ni vet den katten som är tvungen att kliva på locket till färgburken och sen gå över tv bänken. Fina tassavtryck där nu:)

Imorn blire mer målning, städning och lite trav förhoppningsvis.
Kanske ska ta och knoppa nu jag
Sov gott.

jag stör mig fortfarande på, men hon lyssnade iallafall. Den meningen kommer förstöra mitt liv

Jag kom på....

vad jag skulle blogga om sist egentligen, men jag blev tydligen senil .
Men nu har jag kommit på det.
I vårat hus finns det 6st lägenheter, och idag ringde våra grannar hyresvärden och klagade att det stank rök i deras lägenhet.  Det luktade verkligen apa, öppnar dom deras dörr , är det som att någon står och röker inne hos oss.
Hyresvärden ringde sedan till orsaken till det hela. Och sa vad som gällde, sen ringer hyresvärden till J och frågar om jag också röker, för det har orsaken sagt till han. J säger ju som det är, att jag aldrig röker. Eller aldrig rökt här hemma.
Jag kan inte låta bli att bli mer eller mindre agressiv över händelsen. Jag som inte rökt ens i närheten av vårat hus sen jag flyttade hit. Och den dära får mig att verka som värsta bolmaren. Men nej, det är inte jag som röker 140 paket om dagen , eller alltid har en cigarett i handenl Jag tänker inte riskera att få cancer för att någon annan är så jävla dum att kedjeröka inomhus så mycket att det tillochmed kommer upp fimplukt ur slasken hos dom andra som bor i det här jävla huset.!
Jag är arg, och ju mer jag tänker på ju argare blir jag.

HAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHHAHHAHAH, detta var nog det mest patetiska på länge. Att en vuxen människa skyller på att andra röker.

Vad vet jag?

Jaa vad vet jag egentligen, ingenting just nu känns de som.
Jag går på tomgång och fattar ingenting, känns det som. Jag har inga planer, inte ens för nästa vecka.
J har redan börjat planera långt fram, Han vill söka jobb i Nya zeeland, (tror inte jag pricka stavningen där men de kändes bra) , för att han har hört att de är mycket snö där. Jaha säger jag och vägrar flytta från bruksbacken.
Sen går de några minuter, och J berättar att han fått ett jobb erbjudande, nästa vinter,  I gävle eller var tusan de nu var. Jaha tänker jag. Jag tänker fortfarande inte flytta från bruksbacken. Men J är den enda i hela vääärlden som jag vet, som först blir uppsagd från ett jobb, Sen ringer ett annat och erbjuder han nytt. Och ena dagen sluta han på ena jobbet, och nästa dag börjar han på det andra.. Sen går de någon månad så ringer en annan om ett nytt jobb, med bättre betalt. Borde jag bli deprimerad? Kan man ha mer flyt eller? Ska jag sitta här hela livet och inte veta vad jag ska göra? Om inte annat kan jag bli lyxhustru, så kan han skicka mig pengar varje gång han fått lön. Skulle ju passa mig bra.
Nej nu ska jag sluta vara deprimerad för att jag inte vet vad jag vill göra med  mitt liv:)

Jag har ju iallafall lyckats ta körkortet innan jag fyllde femtio.  Jag var jag iallafall tjugo och någon månad.
Nedrans tur för mig att mamma införskaffade en uuupel för en månad sen, och att jag numer är hennes privatchafför bara för att jag har hennes bil dygnet runt.

Vad har jag lyckats med idag då..
Tränat har jag gjort, med Linnea, sen for jag och jobba. Men lyckades krascha datorn, så fick ta med mig alla papper hem och sätta mig här och greja. Sen städa jag, handlade och lagade mat. Åkte och hämta Lissy och tog en promenad med henne. Hälsade på Camilla på hennes andra hem, dvs ridskolan.
Sen hem och satt mig i soffan och kolla på Greys, och nu ligger jag och Virren och myser i soffan.
Imorn blire jobb, sen ska jag ut till ullånger och vara barnvakt åt Mathilda, frågan är vad vi ska hitta på.

Oj, nu har jag nog fått ihop de minst meningslösa och tråkigaste inlägget på länge, Nicke jag hoppas du är nöjd:)

Äntligen

Äntliigen Äntligen Äntligen har jag ett alldeles eget körkort :)

RSS 2.0