jag har glömt bort att jag har en blogg

kom på det nu när jag ligger här klarvaken kvart i sju en söndagsmorgon. Jag ser på dora utforskaren? Var barnprogram såhär dålig när jag var liten?
Kan inte sova, min rygg håller på pensionera mig i förtid. Känns inge bra. Jag har lyckats jobba två dagar, varit kräkis i två, sen har jag haft kortvecka på de vilket betyder ledigt fre,lör och söndag. Något som oftast brukar uppskattas mycket varje dag. Men nu har jag varit halvklubbad och sovit mest hela tiden eftersom jag är hängig. Så jag har inte fått så mycket gjort. Eller nu ljög jag, igår vid elva tiden var jag näst intill hyperaktiv och fick för mig att städa källaren. Pappas krav innan han hjälper mig med nå mer med huset. Kruxet var att själva stången/röret till "grovdammsugaren" var spårlöst försvunnet. Och jag hade verkligen bestämt mig för att dammsuga där nere. Det hela slutade med att jag gick på alla fyra och dammsugade med det här minimunstycket som ser ut som ett vanligt munstycke fast är pyttelitet. Smart Frida. Det slutate bra iallafall, jag kan springa barfota där nere nu. Annars brukar jag ha gummistövlar på mig.  Och nu är jag pedantisk och dammsuger runt pannan varje gång jag fyllt på. DUTTIG JAG! hahahahah


Idag ska jag försöka städa i ordning på övervåningen med, om jag hittar röret till dammsugaren dvs. Sen vid elva tiden är det meningen att vi ska rida upp till finnmarken, men det beror på om min rygg är med på det då.
Nu funderar jag på baka något frukostbröd, alltid finns det någon som uppskattar de. Om inte annat får jag tvinga  i virre lite innan han ska ut på sin dagliga fem minuters upptäcktsfärd runt gården, innan han går in och sover igen.

Nu har jag varit duktig och skrivit lite, så det tar vell ett halvår till innan jag skriver igen.

RSS 2.0