Cykel och häst.

Jag fick för mig att städa ändå, fick ett ryck tills moppen gick av. Dammsugat blev det iallafall och lite ordning och reda. Rensade ur bland Leos kläder och vek en massa tvätt. När Linus kom hem från jobbet for vi till Leos farmor och farfar och käkade middag. Köttfärssås och spaghetti. Det åt jag till middag igår, lunch, middag och kvällsfika idag. Funkade ju bra när det var samma men olika.
Linus skulle och träna och det var bestämt sen tidigare att Leo skulle vara hos farmor ikväll. Jag hade stallet och skulle ta in hästarna och då vill man inte ha Lilleman med.
Tog cykeln till stallet och gjorde allt som måste göras. Blev sedan en kvällstur på bästa Mystic runt hamnviken. Det blåste på bra, men det var ändå otroligt varmt i luften. Sen cyklade jag hem igen.
Känner nu i kroppen att det tog, det där lilla. Jag har i princip tappat alla ridmuskler, kondis och cyklat har jag inte gjort på flera år så efter någon meter kändes bara det i benen. Åkte mest bara häst i slutet av graviditeten, då min mage guppade med om jag travade, vilket inte var så skönt. Ska sparka igång fläsket en annan dag.

Berlin, bad och däckad pojke.

Jag har ännu en gång glömt att jag har en blogg. Men det har varit mycket på slutet och jag har inte kunnat tagit mig tid heller. Bättre sent än aldrig. Vi har hunnit varit i Berlin en sväng. Med hela min familj med respektive och barn. Bilade ner till Stockholm med Lilleman, vilket gick super. Kom ner vid elva på kvällen och övernattade på Arlanda hotell. Planet gick 06.30 från Arlanda på fredagmorgon så det blev till att kliva upp tidigt den dagen och åka till flyget. Airberlin hade strulat till det med våra biljetter, istället för två barn så stod det att vi skulle ha fyra. Det gick inte att bara ta bort två, utan vi fick boka om alla våra biljetter och sedan springa till flyget fem minuter innan gaten stängde. Jobbigt att stressa när jag redan var nog nervös eftersom jag inte flugit på tio år och dessutom var det Leos första flygning och man har ju hört skräckhistorier om barn som skrikit hela flygresan. Men det visade sig att jag inte behövt vara nå nervös alls. Leo var som vanligt helt obrydd. Somnade när vi hade lyft och sen sov han större delen av resan. Samma sak på flyget hem, lugn som en filbunke och sen tvärslockna han och Linus. Under Berlinresan hann vi med så mycket, vi var på zoo, kollade på Berlinmuren, drack öl. åt god mat och shoppade en massa. Skulle måsta skriva hela dagen för att få med allt. Vi hade det toppen och jag är så himla glad att Leo nu har gjort sin första resan och att den gick så himla bra. Perfekt med en flygning på strax över en timme. ♥
Idag har vi varit på babysim, som vanligt på torsdagar. Leo är en sömntuta och sover ganska länge på morgonen. Idag fick jag väcka upp han straxs innan nio så vi kunde åka in på hallen till tio. Allt gick bra och idag har vi tränat på en massa vändningar, kommandon och annat. Hans favorit är att ligga på rygg med öronen under vattnet, då blir han glad och snicksnackar med sin mamma. Efteråt tvärslockna han och han sover fortfarande. Jag borde passa på att städa, men man blir så trött av det varma vattnet så jag har inte orkat än.

Fyra månader ♥


Fjortonde september

Idag har det varit full rulle i princip hela dagen, Pontus kom och lämnade lilla vilda tidigt imorse och sedan har det rullat på. Tvättmaskinen har gått varm, jag har vikit kläder, förberett och packat. Leo fick åka och hälsa på sin farmor och då fick ju jag tid att åka till stallet och göra klart där. Väl hemma igen fortsatte jag med packandet och tvättandet, slängde sedan i färg i håret vilket var välbehövligt. Åkte och hämtade min lilla prins hos farmor och sedan åkte vi och hälsade på tant Madde. Imorgon ska vi bila ner till Stockholm, sova där en natt och sen bär det av på äventyr.

Sömn

Leo och Linus sover som stockar, men jag är klarvaken. Önskar att jag kunde somna så fort jag la huvudet på kudden, men icke. Har haft samma problem i åratal, jag kan inte somna direkt utan måste ligga vaken någon timme och sen får jag problem att komma upp på morgonen istället.
Leo han sover än så länge som en prins, det har han gjort sedan han föddes.
2011.09.06

Måndag

Idag har vi inte gjort något alls innan Linus slutade jobba, mest legat och myst och busat. Blev bjuden på middag hos Linus föräldrar, så otroligt skönt att inte behöva laga mat. Får bryt när Linus kommer hem och frågar vad vi ska äta på eftermiddagarna. Har noll fantasi och det känns som vi äter samma saker jämt.
Senare tog jag en sväng till stallet och hämtade hö till Mystic och Cammi. Dom har i princip ätit slut på betet så snart får dom flytta tillbaka hem till stallet.
Vi har nu isolerat två av fyra väggar, och vinden. Vi har börjat elda och om vi inte har nått fönster öppet så har vi 28 grader inomhus. Det är det som är kul med att man har hus, du betalar 13000 för att få pannan inkopplad, dom gör fel så antingen får man välja högsta värmen eller ingen alls på elementen. Vi har ett igång nu och man håller på smälta bort. När man ska sova är täcken onödigt. Snart kommer det något annat företag och ska fixa så förhoppningsvis så löser det sig.
2010.10.10

En prins och ett slott.

Nu är helgen över och det har hunnits med en massa hemma på vår gata. Vi skulle egentligen ha åkt till Kittel med mamma och pappa, Marcus, Sofie och Melker. Men på torsdagkväll var både Melker och Leo krasslig så vi bestämde oss för att vara hemma. Tur var det eftersom det visade sig att Mecklarn hade dubbelsidig öroninflamation, stackarn.


På fredag eftermiddag kom pappa förbi och han och Linus höll på att snickra på huset, jag, Leo och Camilla var inne  och surrade och vid tio började vi baka bullar. Kändes som det tog hela natten. Jag kom inte i säng förän tre någongång och på lördag morgon kom pappa hit klockan nio. Sen Glenn och senare kom Lisa och Pontus. Männen/Pojkarna fortsatte med snickrandet och planerandet medans Lisa och jag städade. Blev familjemiddag sen på kvällen. Linus och Mackan åkte in på stan och Camilla kom hit och tog ett glas vin med mig och höll mig sällskap.

Idag har dom återigen snickrat och nu är hela kortsidan klar. Det fattas bara foder och plåt runt fönstren och lite småfix så kan vi ta bort ställningen.  Det blir sån skillnad och jag kunde aldrig tro att det skulle kunna bli så fint när jag köpte huset. I slutet av september är det två år sedan och ibland funderar jag på hur jag tänkte. Jag var tjugo år, jobbade då arslet av mig med tre jobb och allt var bara för mycket. Linus var inte med i bilden på samma sätt då och jag var själv med allt kändes det som. Men med världens underbaraste familj och vänner kommer man långt.

Nu är det snart ett år sen Linus flyttade in, ett år sedan jag började misstänka att jag hade diabetes och i månadskiftet är det ett år sedan det blev bekräftat att jag var sjuk och blev inlagd. Därefter upptäckte jag att jag var med barn. Vad livet kan förändras så drastiskt på så kort tid, för mig är det sjukt. Trots allt är jag så mycket lyckligare nu än jag vad jag var då. Leo är all lycka i världen för mig.
Det här är efter första vintern och innan vi började med utsidan plus början av alla fönsterbyten och dörrflyttar.
22 Oktober 2011
Den här bilden är tagen två veckor efter jag kommit hem från sjukhuset. Innan jag fick diabetes gick jag ner 11 kg och när jag kom hem började  jag gå upp i vikt. Tjejerna skulle ut men jag vågade inte testa dricka när jag inte visste hur jag skulle reagera på alkohol när jag börjat med insulin, Kände mig stor och spände ut magen, det jag inte visste då var att jag faktiskt hade en liten räka där inne.

Long time, no see!

Har fått för mig att jag ska börja blogga igen, iallafall lite smått. Insåg när jag läste några av dom få inlägg jag skrivit medans jag var gravid, att minnet ibland sviker och att det kan vara himla kul för mig själv att gå tillbaka och läsa. Så jag ska göra ett försök.

Vår lilla räka heter numera Leo. Vi kom inte på något nytt när han inte passade i namnen vi funderat över och när vi efter tre dagar äntligen skulle få åka hem, och barnmorskan fortfarande kallade vår lilla räka för Hans sa jag åt Linus att han fick bestämma. Då blev det Leo och det passar perfekt. Så han fick iallafall åka hem med ett namn.
Från dag ett har han varit underbar, på alla sätt och vis. Han är glad, äter bra och sover hela nätterna. I början fick han mat under natten men nu äter han innan jag somnar och vaknar inte förns tidigast sju. Jag hade förväntat mig många vakna nätter och brist på sömn, men istället blev jag nästan förslöad eftersom han sover så bra. Vi har haft sån tur.
Jag kunde aldrig tro att det skulle bli så mycket lycka och kärlek,
det är oslagbart och jag är världens lyckligaste.
Linus och Leo, fyra dagar gammal.

Prins!

Vår lilla prins.
2011.15.15 14.57
3405 gram
51 cm
Örnsköldsviks BB

Två timmar och tio minuter.

Nu
Tre månader och arton dagar
6750 gram & 62 cm lång
Två månader och några dagar

Så mycket kärlek, lycka och glädje.


RSS 2.0