vuxenpoäng

Senaste dagarnas vuxenpoäng
  • Fått förlängt på hallen.
  • Köpt hus
  • Kört hästtransport (med häst i )
  • Röjt och krattat hela gården.

HusHusHusHus

Det enda som snurrar i min hjärna just nu.
Det är ju ganska roligt ändå. Idag har vi fått fram en hel tomt. Gått med röjsåg och jag har krattat. Kommer säkert ha världens träningsvärk imorn. Och då ska jag lyckas hämta hö, och måla när jag har slutat dessutom:)
Kommer bli sliiiten jag ;)

:)

Nu har allt börjat lagt sig, jag börjar fatta vad jag gjort.  Det här är spännande :)
Ska snart åka ner och börja röja och greja , sen ska jag hämta elsa ikväll någongång:)

:)

nu är alla papper klara, imorn börjar renoveringen:)

Hus

Sen i går så har jag varit och kollat på ett och samma hus 3 gånger. Tre gånger, utan att egentligen veta  varför.
För jag hade redan bestämt mig innan jag kollade på det.  Jag ska alltså köpa hus. Ett alldeles eget litet hus som jag ska bo i alldeles själv. Eller Virrebäbis ska också bo där med mig.
Inget speciellt, i en klass där man kan kalla det kråkslott . Det är egentligen bara att flytta in så så hemskt är det inte.
Men en massa som jag vill göra ändå. Ett hus med hundra olika möjligheter. Tusentals tillochmed.
Fyra rum, två sovalkover, två badrum, ett med badkar. ett kök och stor altan. två  våningar.
Så imorgon efter klockan tolv, är jag husägare. Om det inte händer något annat.
Alldeles själv ska jag gå på banken, träffa en kvinna och han som äger huset nu, sätta över en massa pengar och skriva på papper. Jag är nervös och har ont i magen.

Just idag valde jag att se möjligheterna, se bortom all tid jag kommer måsta lägga ner, och alla tårar som kommer att komma.

En vecka kvar

Jag längtar, obeskrivligt mycket. Men jag vågar ändå fortfarande hoppas tillräckligt mycket.


Händer så sjukt mycket grejer just, så så fort jag lägger mig i sängen snurrar min hjärna på högvarv, nonstop.
Jag är som kär, i själva tanken. Kär i själva känslan över hur det skulle kunna vara.
Vi får se hur det slutar, men ni kan ju hålla alla era tummar för att detta går vägen. För då kommer Frida nog ha hundra glada inlägg om dagen :)

Flytt.

Jag hatar att flytta , eller de är vell packandet och själva flytten av grejer jag  tycker mindre om. Känns som man inte kommer någon vart. Sitter och väntar på en bil nu, så att jag kan åka och slänga grejer och köpa flyttlådor.

Redan onsdag, fick en konstig vecka nu eftersom jag jobbat helg och så. Var ledig i måndags så känns som de är typ måndag idag istället. Blir alltid såhär förvirrad när jag jobbat helg. Men nu äre två dagar kvar sen har jag riktig helg. Och kort vecka nästa vecka. Skönt skönt skönt.


Jag blir bara mer och mer besviken på dig!

Det har varit en lång vecka

Men snart är den slut. När jag är hemma igen ska jag fortsätta packa lite. Har stått still i packandet några dagar.
Ska fara bort med lite häst grejer på Berglunds så jag slipper har dom hemma i bombnedslaget. Måste förbi på dollar och köpa nå låder med.
Tiden sniglar sig nu när jag äntligen har något att se fram imot.  Blir glad bara av att tänka på det .

Ibland ....

funderar jag seriöst på om min granne och hans kompisar har nån form utav damp.
Dom sjunger fult, spelar musik man lyssnade på för fem år sen, och byter låt efter fem sekunder.
Gladan låten verkar vara en favorit, grease med.
Jag är fortfarande glad, jaag ska snart flytta här ifrån.

Jag är glaaaad.

Känner mig sjukt glad, det är nå fel på mig. Jag har långvecka och är super glad ändå. Det är hel lugnt och tiden går sakta, och jag är glad. Känner inte igen mig själv ens, den senaste veckan har jag varit en riktig bitterfitta.

Min dag

Dagen startade så bra så jag har fortsatt varit glad hela dagen , jag tjurar inte ens för att det är lite folk idag:)

Torsdag

Har hållit på greja lite, käkat middag och nu kom Virren in. Börjar jobba om en timme. Ibland är de så himla tråkigt att jobba kväll, man hinner som inte göra nå för man vet att man ska och jobba sen. Fast idag börjar jag ju inte förns fyra så då äre en helt annan sak.

soffläge

virre o jag ligg i soffan o mys efter en låååång dag. han är jätte svartis på datorn, och lägger sig på den om jag håller på för länge. 

Har varit en super lång dag, började åtta imorse. Jobbade till tolv, hade lunch två timmar, sen tillbaka för att jobba medan dom andra hade personalmöte. Fick inte vara med jag, så jag vet ingenting jag .
Köpte grund och betfor till M.
Om 16 dagar kommer hon , åh som jag längtar :)

Tvättdag

Har just slutat, hunnit hem och hämtat tvätt och mellanlandat hos Camilla. Nu ska vi springa till tvättstugan , och där lär ju jag vara resten av dagen :)

dendära?

Äre du?

Lååång dag

Jag är trött trött trött, och lite trött.

Jag ångrar bittert

att jag och jonas och våra vänner lagt ner en massa tid, energi och egna pengar på att få lägenheten på bruksbacken fin. Ett misstag jag nog aldrig kommer göra om...

Men nu är jag glad, ska och kolla på en lägenhet imorn. Tydligen är den nyrenoverad, i ett lugnt hus. Tvärt imot vad jag har. Låter som en gammal pensionär jag. Om inte den är bra så blire nog tillbaka hem till mamma igen.
Skulle ju vara skönt det med. Men skulle nog gå i taket efter ett tag.
Men jag HOPPASHOPPASHOPPAS den lägenheten är super, för jag får super nära till favoritmoster, och ännu närmare hem till Mammapappa. När jag blir mörkrädd sådär ;) dessutom blire nog bra för Virren med.

jag har lyckats.

Lyckats säga upp min lägenhet. MIN lägenhet som jag tycker om. Grinade till och med innan jag bestämde mig. Är skit jobbigt att behöva flytta när det är jag som har gjort minst fel av alla .
Men de går inte att bo i en lägenhet där man mår dåligt av att bo, de funkar ju inte. Och idag insåg jag att min hyresvärd aldrig haft en tanke på att göra någonting åt röklukten och allt annat. Blev riktigt arg över att han får mig att känna att allt är mitt fel , när jag inte röker och det ändå luktar rök i min lägenhet.
Jag känner mig som en skitstövel som fick camilla att flytta dit, men som tur är bor hon inte i samma hus som jag.

Det kanske är någon som vill ha världens bästa lägenhet, med medföljande felfria grannar. Underbart läge, bra luft i ett harmonikst område.

Jag söker då alltså någon som är villig att hyra min lägenhet så fort som möjligt så jag slipper stå och betala hyra för en lägenhet jag inte kan bo i. är du rökare eller någon som inte bryr dig om att det luktar rök av dina kläder som legat i garderoben så kan du höra av dig. Ett plus är att du gillar att dina fordon, Husvagnar och sånt får sönder slagna fönster på fredag och lördag kvällar när grannen under har en "lugn" fest....  Kanske ÄVEN borde berätta om att grannen kan sätta igång hög musik klockan ett på natten bara för att man inte ska höra när han knullar. (det hörs ändå lillavän) OCH DET ÄR ÄCKLIGT!
HYR MIN LÄGENHET JAG ÄR DESPERAT!


min lägenhet är....

precis som jag vill ha den. Eftersom vi nästan gjort om allt själv. Jag trivs i den om man räknar bort storrökarna till grannar och vattenläckan i taket. Det har gått bra hittils, men idag var nästan droppen.

grannen hade fest igår, och eftersom folket på festen inte verkat fått någon riktig uppfostran eller har dom kanske tappat den efter några år. så har dom gått och slagit sönder rutorna på husvagnen jag har på parkeringen. Jag blir less, arg och jävligt besviken. Har man fest så ser man till att dom man har på besök inte är och förstör andras grejer. Men någonstans är det något som fattas. Något som inte direkt står rätt till.

Har jag fest så låter jag inte mina vänner gå ut och slå sönder rutorna på mina  grannars bilar. Och ifall någon skulle göra de skulle jag se till att dom går och berättar vad  dom har gjort. Inte för att mina vänner beter sig så, dom verkar ha fått en riktigt bra uppfostran. Och dom vet vad som är rätt och fel.

Nu är det som det är, jag är mest arg för att de inte ens var min husvagn egentligen, och att de säkert var för att jävlas med mig.



halsont.

Kan inte sova, la mig just i soffan, fråga mig inte varför. Ligger och pillrar på mina halsmandlar, jag har en frida förkylning, Halsont och ont i öronen. Eller har jag svin influensan?
Jobbade kväll idag, eller igår. Torsdagar jobbar jag ju alltid kväll och då äre såklart kvällsim. Känndes otroligt jobbigt eftersom jag var så pass hängig. Men med lite roliga kunder ibland så gick de fort.
Nu är jag lång ledig, eller fredag+helg. Sen börjar helvetes veckan. Sju dagar i sträck, tre kvällar och helgen. Kommer bli kämpigt om jag ska vara såhär hängig. Men pengar, pengar och en massa pengar blir det ju som tur är :) Dessutom har jag fått ihop bra med timmar på Nynästak med.

Mitt liv håller på förändras stort. och jag gillar det.
Det är en massa saker som saknas sen förr. Och jag har tänkt på det mycket den senaste tiden.

I've seen your flag on the marble arch 
And love is not a victory march
It's a cold and its a broken hallelujah



Upp som en sol, ner som en pannkaka

så kan jag beskriva mina senaste dagar, och jag kan fortfarande inte slappna av utan att oroa mig. Hoppas det går över snart.

Sitter och kollar på idol, en massa som sjungit min favorit låt. Men usla versioner då.


Det kan bli som förr, näst intill iallfall.

Jobbjobbjobb.

Känns som jag inte gör nått annat. Jag sover, jobbar, städar, sover, sover´, jobbar, städar sover. Och ändå är det stökigt när jag kommer hem. Även fast jag knappt varit hemma. Konstigt.
Sista dagen imorn innan helg. Sen om två veckor har jag tre jobb jag ska lyckas sköta. Utan att något ska komma i andra hand. Det flyter på nu. Hellre många jobb än inget alls.




Jag hatar att svara på anonyma kommentarer. Känns skit dumt. Så därför tänker jag inte svara på det. Isåfall kan DU skriva namnet.

RSS 2.0