090130

Hejhej
Idag har varit en rännar dag. Jag har varit på jobbet och faxat iväg en massa brandlucksprotokoll. Sen for jag och Sofie upp på stan. Var in på anybody och köpte nageltippar och massa annat.
In en sväng på colorama och kollade på färg till lägenheten. Sen vidare på dollar och köpte taveldukar. Träffade mamma där också. Innan vi åkte hem, var vi in en sväng på möbelbutiken och spanade på soffor. Hittade en jätte fin, men jag har fortfarande beslutsångest. Jobbigt dedär.
Sen for vi hem till Sofie och greja på.
Sen jag kom hem har jag gjort noll.

och jag kan inte somna som  vanligt.

090128

Goddagen
Nu har jag krypit ner i sängen, som är skönare än vanligt just för tillfället. Sov ingenting inatt så det lär ju vara därför.
Idag har de varit full fart, klockan sju var jag nere på nynästak. Började med att kolla igenom en massa fakturor , sen blev de full rulle med brandluckor.
Sen hade jag rast en timme och Tessan kom och åt smörgås tårta, så åkte jag upp och jobbade på hallen på eftermiddagen, eftersom det var personalmöte. Och som vanligt när det är möte är det hel dött med folk.
Slutade fem och sen kom jag hem och satte mig med brandlucks protokollen som jag tagit hem .
Händelserik dag va.:)


Hon är hemma nu

Nu är sockersötafisLisa hemma.

Nu är jag stor

Imorse klockan sex vaknade jag av att mamma och pappa kom in och väckte mig med en present. Av dom fick jag en mini Pc, en svart söt sådan. Söt dom.
Sen hittade hantverkarn som är här och jobbar en present någonstans och den var från Eric och Tessan. Presentkort på systembolaget:)
Efter några timmar klev jag upp och gjorde smörgåstårta och diskade osv.
Sen kom de en massa folk, nu har jag en massa saker tills jag flyttar. Brödrost, Elvisp, köksvåg massa presentkort på systemet och en massa annat rooligt.
Tack för alla presenter ..
Ikväll kommer min sockersötafisLisa hem. Och glad är jag för det.


Nu vare jätte längesen jag bloggade

Så jag ska ta mig i kragen och knata ihop något.
Sen sist har det ju hunnit varit jul och nyår och en massa annat. Har gått över en månad. Tiden går så otroligt snabbt nu, bara det senaste året har bara sprungit förbi. Jag har gjort en massa, ännu mer som jag ångrat i efterhand. Men nytt år och nya möjligheter. Man ska ju vara glad att det är bra nu iallafall.
Veckan har inte bestått av så mycket vettigt. I tisdags blev det en biltur till gävle för övernattning och hämtning av isolering. Kom hem tolv på onsdag. Så for vi ut och busa med Mathilda. Sen har vi varit kvar där tills idag. Igår var vi i sundsvall och kollade när Eric hoppade.


Idag har jag gjort en meningslös dag på ådalshallen. Jag har städat, sen stökade folket ner, sen städade jag och sen stökade nytt folk ner. Jobbat 6 timmar och inte är jag nå vettigare för det.
Efter jag slutat mötte jag upp Mackan, Sofie och Isak på hemköp. Åkte till Isak som bjöd på mat, efterrätt och sunesjul.
Kom just hem,känns som jag blivit översprungen av en massa elefanter. Så det blir vell snart sängen.

Om två dagar fyller jag tjugo, och om någon har lust att köpa en postlåda åt mig i födelsedagspresent så uppskattas det.
Om en månad flyttar jag från tryggheten hos mamma och pappa, och börjar beblanda mig med elräkningar, hyror, tv-telefon-internet räkningar. Och dessutom ska jag ha råd med mat.
Lägenheten kommer bli såå fin.
Men det kommer gå bra, och jag ser framimot det. Sen kan jag vell springa hem om det skulle vara nått. :)

RSS 2.0