27 veckor 5 dagar

86 dagar kvar och det är full rulle i magen. Välldigt mysigt, och ibland helt sjukt. Känns som att jag har en virvelvind i magen precis när det är läggdags. Får ingen ro och Linus slocknar på en gång. Så det är bara att ligga vaken tills det lugnat ner sig på kvällarna. Trots att jag är så trött att ögonen går i kors.
Var hos diabetessköterskan igen i tisdags, fick lite hjälp att ställa in insulinet eftersom mitt blodsocker varit skyhögt. Det mesta klarar jag själv, men det är skönt att ha någon att "bolla" med. Så nu tar jag ganska mycket insulin jämnfört med förr. Till veckan väntar besök hos läkare, ett ultraljud och ett besök hos barnmorskan. Får se vad dom säger då.

Är nu hundvakt åt Umbra, så jag får röra på fläsket lite. Pappa är på konferens i Thailand och mamma valde otippat nog att följa med. Så nu ska jag försöka väcka min höggravida pojkvän och se om han vill följa med på en prommis.

26 veckor 2 dagar

96 dagar kvar till våran lillräka ska komma. Ibland känns det som tiden går super snabbt, och ibland känns det som det sniglar sig fram. Jag kan inte föreställa mig hur det kommer bli när den äntligen kommer. Känns så himla omänskligt att kalla räkan för den, när vi säger han när vi pratar om den annars. Inte för att vi på något sätt vet att det är en pojke. Men det har blivit så automatiskt. Jag och alla runt omkring mig tror att det är en pojke, förutom Linus då så tror att det är en tjej bara för att han tror att om man tror att det är en tjej så blir det en kille. Han är söt min sambo.

Inte för än nu har det börjat märkas på diabetesen att jag är gravid. Bara jag kollar på socker så blir mitt blodsocker skyhögt. Får sticka mig i fingret hela tiden nu



.


RSS 2.0