Senaste dagarna.

Veckorna går så otroligt snabbt nu. Har jobbat i veckan.I fredags var vi hos mackan och sofie. Sofie fyllde år . Sen hem och tog det lugnt.
 I lördags hade vi personalfest med hallen. Riktigt trevligt, badade, bubblade och käkade , sedan gick vi vidare på gladan. Där träffade jag mackan och sofie. Väl hemma fick jag för mig att jag tappat mina nycklar. Lite lättad var jag när jag vaknade på söndagen och hittade dom i en av fickorna på jackan.
Åkte ner på Nynäs och packade av långvagnen och lastade lisens skoter. Hem och lasta av den sen for vi och hämtade Jonkens. Blev middag hos Marcus och Sofie igår. Åkte och hyrde film med soffan. Och var där framimot klockan ett då vi hämtade lisen.
Idag har jag mest legat i sängen och deppat över ingenting. Mamma har skrikit på mig:)
Hon fick för sig att jag skulle klä julgranen, alldeles själv. Snäll som jag var så gjorde jag det med.
 Sen fick jag lov att klippa pappsen för han såg ut som självaste dynamit harry han.
Borde egentligen sova nu, börjar jobba halv nio imorgon och jobbar till halv sju. och sen är det nästan jul. Jag har fortfarande noll julkänsla.
Fan vad jag virrar. Ska sova nu. GODNATT

Natt!

Idag har jag jobbat tre timmar medans hela hallens personal var på julbord. Mycket nödvändigt. Sen for jag och hälsa på mormor och reidar med mamma. Sen hem och käka och vidare till Sofie och Marcus, sofie fyllde år.
Sen har vi haft mys, med morötter och dip. Mums.
Camilla är också här. Hon behöver en ny bh, och vi snackar lagomt mycket skit. haha. Kollar på soffor. Börjar få små ångest över soffhelvete. Ska ta och sälja min gamla snabbt som fan nu. Och sen äre bara att gå och köpa sig en ny. Stor och mysig ska den vara så att Nicken kan sova över hos oss.
Imorn äre personal fest och jag är noll taggad. Än så länge iaf.
Nu kom just Jens, så funderar på att springa och hoppa på pojkarna i soffan lite. Dom e för slöö:)

Nu börjar jag...

Bli tröttis. Jag är less på alla satans papper. Är ju tonvis. Högar som aldrig tar slut. Dom är oändlig, men jag kan ju tänka att jag tjänar några ören på varje papper jag sorterar. Sånt behövs, massvis dessutom.
Jobbar till fyra sen blir det nog ullånger en sväng. Kanske dags att börja rensa grejer.

Kom att tänka på en sak, det är över en månad sen jag satt på hästryggen. Längesen jag klarade av att hålla mig såhär länge. Jag saknar det. Men min rygg är så gott som bra. Så jag ska försöka hålla mig länge till. Om det går.
Jag saknar Mystic mest av allt, min stjärna. Jag kan inte gå dit och bara klappa henne, eftersom jag knappt kan kolla dit när jag far förbi med bilen. Det gör ont. Och det var mitt val. Mitt dumma val. Men jag vet, innerst inne att jag aldrig skulle klarat av det. Jag kan inte ha någon som bestämmer över mig hela tiden heller. Och min rygg skulle aldrig klara det.
Men jag saknar det, och jag kommer nog fortsätta göra det.

Nu är det snart jul, och det var längesen jag blev klar med julklapparna. Flera veckor sen känns det som.  Bara en vecka kvar nu, och det roligaste på min önskelisa är vell den omtalade damsugaren. För hur ska jag klara mig utan en sådan. Det är ju omöjligt. Kommer vara lugna gatan för mig under jul, inget drickande eller så. Eftersom Frida är duktig och jobbar 26e,27e och 28e . Eller jag kanske kommer ta ETT glas vin men inge mer. Så jag kommer bli rik jag, medans mina vänner är ute och är fyllskallar. Kommer bli bra med pengar det där. Och det är ju inte fy skam det heller.

Jag är så otroligt less, På vuxna människor som snacka skit, skvallrar och allt vad dom gör. Och då menar jag inte vuxna människor i 20,25 års åldern utan jag syftar på dom som är mellan 30-40. Man kan ju tycka att såna ska ha mognat, växt upp och lämnat sånt där bakom sig. Har man barn ska man vell inte bete sig som en 16åring, där största nöjet är att snacka skit. Jag förstår inte vad som är meningen. Det mest irreterande är att dom måste veta ALLT, SNACKA OM ALLT och sedan sprida ut allt. Jag vet inte vad som är värst egentligen, att dom snackar om saker dom inte har med att göra, eller att dom spekulerar, föreställer sig saker som dom TROR andra gör och sedan går runt och pratar om det, även fast det inte ligger ens lite sanning i det hela.
Det måste vara något fel på dessa människor. Det måste vara dom som har problem, Men väljer att prata och sprida rykten om andra bara för att ingen annan ska se igenom dom, och se att dom har problem. Vuxna människor.
Dom drar nytta av att barn/ungdomar har det svårt bara för att ha något att prata om. Kanske pågrund av något deras föräldrar gjort för längesen. Det är vell såna här VUXNA människor som gör det svårare för dom som redan har det svårt.

Nu börjar jag bli trött

Men har gett mig fan på att vara vaken tills ikväll igen. Har varit hängig idag och haft världens huvudvärk. Så har i stort sett sovit hela dagen. Så därför ska jag vända tillbaka på dygnet. Ska upp och jobba på Nynästak idag också. Så kanske lika bra att gå dit kl 6 så får jag sluta tidigare med. Börjar bli hungrig nu med.

Snart är det bara två måndader kvar till flytt. Och det bara kliar i fingrarna på mig. Har hittat en soffa jag vill ha nu. Funderar också på att beställa löshår nu när jag får pengar. Men inte så långt utan mest för att mitt hår ska se tjockare ut bara.

jag har verkligen ingenting att skriva så lika bra att jag ger upp nu.

Natt!

Jag saknar dig!


Men hej!

Tänkte att jag skulle ta och skaffa mig en ny blogg, till mitt nya liv. Då kanske jag börjar blogga oftare, vem vet?
Tog bussen klockan 6 imorse och var på jobbet tjugo i. Tror ni jag är nå trött. Somnade klockan tre inatt.
Sitter och gör sammanställningar på alla jobb nu och jag har redan ont i ögonen. Jag som e så tjurig har tappat en lins och hittar inte dom nya. Vägrar använda glasögonen. Eller om jag skulle ta ut linsen skulle jag glömma att ta på mig dom så.

Snart är det jul, men jag har noll julkänsla som vanligt. Tycker inte om när man måste vara låtsas trevlig och glad när man egentligen inte är det osv. Men mysigt är det ju ibland med. Jag har iallafall lyckats få ihop världens önske lista. Och mamma är så glad att jag inte ska ha några krångliga julklappar, utan bara "bra att ha när man flyttat hemifrån grejer".
Så bara därför lär jag ju få diskborstar och diskmedel i miljontals. Nej men högst upp på listan står en dammsugare. Det var iallafall nått jag aldrig trodde jag skulle önska mig.


Vill ju ha en sån här, men jag blev ju ganska sågad
på den fronten.


Den här veckan har gått snabbt. Har jobbat varje dag. Slutar två idag. Ledig fredag, Jobbar på hallen lördag och på Nynästak söndag. Så jag är ledig en dag den här veckan. Lyx. Hela söndagen blir till att organisera kontoret här nere.
Fast jag är så sugen på att  vara ledig nu.

Om en och en halv månad ungefär så fyller jag 20, så vi kan ju nästan säga att mitt nya liv börjar då. Då ska jag köpa en myssoffa och bli pank, för då är det bara en månad kvar till flytt. Jag hoppas verkligen tiden går fort fort fort.

RSS 2.0