Söndag

Och hela julen är över, känner mig som en påse skit och har ingen ork känns de som. Kanske blivit förslappad av all ledighet. Dagen innan julafton kom Linnea och Camilla och käkade och drack lite vin. På julafton var jag hos mamma och pappa med tjockasläkten, tog in hästarna på kvällen.  Sen dess har jag bara såsat på.
. Har hunnit varit i sundsvall en massa och mystic drog nog vinstlotten på alla resor. Hon har en massa fina grejer nu. Imorgon börjar jag tolv och jobbar till tio, men sen har jag bara två 8-12 pass kvar , sen är de ledighet till tisdagen igen.

Mitt liv, mitt allt

Saker jag tar för givet, eller som jag har tagit för givet. Men som jag lär mig att uppskatta mer och mer för varje dag som går. Mamma och Pappa.
Jag vet att jag har dom absolut bästa föräldrarna, det är jag helt säker på.  På senaste tiden har tanken snurrat i mitt huvud, väldigt ofta.  Jag skulle vilja låna ut mina föräldrar, bara för att dom är underbara. Bara för att det finns så många som skulle behöva såna som dom.  Jag har tur, och det är jag medveten om.
Jag har dom, alltid. Dom stöttar mig, hjälper mig och gör mig så otroligt glad.

Vill man, så kan man. Har man viljan så kommer orken. Det är värt att kämpa för, bara du vill. Motgångar kommer, men det är då man ska kämpa mer. Det kan bli försent om man inte anstränger sig tillräckligt mycket.


.....

Det absoolut värsta jag vet är när folk ställer krav på mig, som dom vet är omöjliga.

känner mig

mer död än levande just nu, har legat sjuk i två dagar. Men är inte pigg än.
Super pappa och Målarmax är här och grejar. Jag är super glad att jag får hjälp.
TACKTACKTACKTACKTACK

4

snälla snälla kan du bara sluta.......


Tack till världens bästa Madde

Som ställer upp när jag behöcer det!

RSS 2.0