Mys dag.

Började dagen super bra , var hemma och packade upp några lådor. Sen kom farfar och hälsade på mig här i huset.
det är lite roligt att folk kommer och hälsa på nu när jag har hus, men inte när jag bodde i lägenheten. och där bodde jag ju i 6 månader. Konstigt. Mamma och pappa har varit här hela dagen, mamma har målat första hallen, pappa har rivit loss guldfiber på vinden. Jag har packat in all gullfiber i lastbilen och kört ner det på jobbet och slängt de.
Sen har vi satt upp en hylla och några krokar i hallen. Så nu slipper jag hänga jackan i köket.
Blir finfint med bara lite ny färg sådär. Kommer nog sluta bra det här även fast det oftast känns som jag tagit mig vatten över huvudet.

Har varit super att vara ledig sen i fredags. Men idag har jag bara gått och tänkt på att jag har långvecka till veckan. När jag väl vänjer mig vid tanken , och inser att långveckan inte är så farligt, får jag ett samtal och får helt plötsligt en massa extra timmar att jobba. Så den här veckan så kan ingen räkna med att jag kommer vara speciellt social.

Måndag.12-22.00
Tisdag. 8-12.00  17.00-22.00
Onsdag 7-16.00
Torsdag 16-22.30
Fredag  7-16.00
Lördag  9-15.30
Söndag 9.30-15.30

skriver det här så kommer jag förhoppningsvis ihåg det.

Äntligen

leeeeedighet mer än en dag, avslutade arbetsdagen bra med ;)

jag lever än

men de är knappt. Går runt som en zombie , och längtar efter ett par dagars ledighet. På två veckor har jag varit ledig en dag, och de är en och en halv vecka sedan.  Man ska inte klaga, ska vara glad att jag har ett par jobb.

Idag hade jag kortdag på hallen, sen blev nynästak på eftermiddagen. Har städat där och packat ihop alla pärmar och papper jag behöver. Sen har jag åkt med det hem till mig och fixat ett kontor för stunden.
Nu slipper jag ränna mellan alla jobb, när jag kan sköta två hemifrån.
Borde egentligen ta det lite lugnt så jag hinner varva ner, men jag kan inte.  Jag kan lova att jag inte har problem att somna på kvällen längre. Det är som att någon slår mig med en slägga i huvudet varje gång huvudet nuddar kudden. På tal om det. Idag har jag lyckats dra igen bagageluckan på Nt bilen rakt i huvudet på mig själv. Förhoppningsvis var det för att jag var trött :)

:(


trodde jag hade ledig helg, men blir jobb hela helgen.
Förlåt för att jag  just nu är sveriges sämsta vän, eller om inte världens sämsta.


måsten måsten måsten

Äntligen

är jag helt av med lägenheten, inga fler veka hyresvärdar, inge mera tattargrannar, inge mer bokande och spring i tvättstugan. Det är ju fan underbart att ha hus, man kan göra hur man vill. Vill jag tvätta 04,14 så kan jag göra det.
Vill jag se på  tv hela natten utan att störa andra så gör jag det.

Än så länge känns det som att dethär är mitt bästa val någonsin. Jag är glad, ska bara få upp allt, göra iordning där det behövs göras i ordning så kommer detta nog slute alldeles perfekt.

Börjar komma tillbaka...

Det har inte blivit många glada inläg på senaste tiden som jag sa. Beror på välldigt dålig planering från min sida.
Jag sa upp lägenheten för snart en månad sen, har segat med att plocka ur den.
Helt plötsligt en dag står jag som husägare och har brännt en massa av mina pengar.  Samma vecka kommer Mystic och jag hade kortvecka på jobbet.
Den här veckan har jag knappt haft tid att tänka. Jag har långvecka på jobbet, Jag ska lämna lägenheten på måndag, jag har försökt få ordning på huset och allt runt omkring det.
Jag kan lova att jag somnar gott på kvällen, hinner knappt lägga huvudet på kudden föränn jag somnat. Ovanligt för att vara jag. Dessutom har jag inte sovit för länge en endaste dag heller. Jag tror jag håller på bli vuxen på riktigt.  Dessutom saknar jag min lillasyster , och hur ofta gör jag det.

jag vet att det svider

För vissa att jag lyckats köpa ett hus, helst utan att ta lån.  Är dö less på att höra från folk, - det är klart pappa betalar. Men jag är ledsen, Jag har köpt det där huset utan att min älskade pappa behövt lagt en endaste krona.
Han var inte med när jag hämtade ut pengarna, han var inte med på banken när jag träffa gubben och skrev på papperna och han var absolut inte med när jag fick nycklarna. Banken skulle nog inte godkänna att jag tog hans pengar bara sådär.
Men en sak är klar, jag skulle aaaaldrig kunnat/vågat köpt det där huset om jag inte just haft dom föräldrarna jag har. För jag vet att dom litar på mig, stöttar mig och älskar mig.
Jag skulle ju aldrig köpt ett hus om jag hade föräldrar som sket i mig. Jag är helt säker på att mamma och pappa kommer hjälpa mig super mycket. Och de kommer jag vara evigt tacksam förr.

Mamma & Pappa jag älskar er.

Sen är jag super tacksam att mina superunderbara vänner är snäll och hjälper till.


RSS 2.0